Toplux

moderna kuhinja

Toplux

Vrlo svestran model, sličan Chromform izvedbi, s velikim odabirom boja i vrsta obrade. Specifičan je po integriranoj, diskretnoj četvrtastoj ručici ugrađenoj u rub fronte.
Logičan izbor gdje se traži minimalistički izgled kuhinje bez potrebe za eksternim ručicama.
Definitivno u službi praktičnosti, naglašenih horizontalnih linija.

Opis modela Toplux 300 mat:

Vrata u mat boji izrađena su od visokokvalitetnog ultrapasa – obljepljenog s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantirane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane. Vrata su sa ugrađenom mat alu-ručkom.

Opis modela Toplux 300 visoki sjaj:

Vrata u visokom sjaju izrađena su od visokokvalitetnog ultrapasa – obljepljenog s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantirane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane. Vrata su sa ugrađenom mat alu-ručkom.

Opis modela Toplux 300 Senosan visoki sjaj:

Vrata u Senosan bojama visokog sjaja izrađena su od visokokvalitetne 0,8 mm Senosan MDF ploče – obljepljene s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantirane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane. Vrata su sa ugrađenom mat alu-ručkom.

Opis modela Toplux 400 mat:

Vrata u mat boji izrađena su od visokokvalitetnog ultrapasa – obljepljenog s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantirane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane. Vrata su sa ugrađenom krom alu-ručkom.

Opis modela Toplux 400 visoki sjaj:

Vrata u visokom sjaju izrađena su od visokokvalitetnog ultrapasa – obljepljenog s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantirane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane. Vrata su sa ugrađenom krom alu-ručkom.

Opis modela Toplux 400 Senosan visoki sjaj:

Vrata u Senosan bojama visokog sjaja izrađena su od visokokvalitetne 0,8 mm Senosan MDF ploče – obljepljene s prednje strane. Sve četiri strane ploče kantirane su laserskom tehnikom sa 1,5 mm ABS trakom u odgovarajućoj boji prednje strane. Vrata su sa ugrađenom krom alu-ručkom.