DanKuchen_kuhinje_po_mjeri_Osijek_Slavonski_brod_Zagreb_o_nama_

O NAMA

DANKüchen je vodeći austrijski proizvođač kuhinjskog namještaja koji isporučuje svoje proizvode i usluge u europske zemlje već više od 50 godina, i to je široko iskustvo najveća potvrda vrhunske kvalitete i dizajna.

Iako je DANKüchen prisutan u Hrvatskoj kroz druge kanale, iz potrebe i želje da se znanje i iskustvo što više specijalizira i unaprijedi, naša je misija besprijekorna usluga od procesa planiranja, montaže i servisa poslije kupnje. Na kraju krajeva, naši su stručnjaci tu da zajednički pronađete optimalno rješenje za Vaš prostor – najbolju vrijednost za uloženi novac.

DanKuchen_kuhinje_po_mjeri_Osijek_Slavonski_brod_Zagreb_o_nama_kuhinja_s_otokom_2
DanKuchen_kuhinje_po_mjeri_Osijek_Slavonski_brod_Zagreb_o_nama_kuhinja_s_otokom_1

Svaka kuhinja je apsolutno jedinstvena – proizvedena od strane DANKüchen stručnjaka upravo po Vašim potrebama i željama. Osim što DANKüchen proizvodi raznovrsne modele kuhinja, od klasičnih do modernih, dostupnih u širokim paletama boja, svoju snagu izražava u kontinuiranom razvoju i implementaciji patenata.

DANKüchen kuhinje znače vrhunsku kvalitetu, ali prije svega gastronomski užitak, toplinu i druženje. DANKüchen je austrijska obiteljska tvrtka osnovana 1963. godine. U 50 godina postojanja i rada, s proizvodnjom od 5000 kuhinja godišnje, postala je vodeći proizvođač kuhinja u Europi.

Osnovni princip i misao vodilja u razvoju DAN kuhinja je „know-how“ povezan s ljubavi prema detalju, a da se pri tom ne zaborave želje kupca. Funkcionalnost i fleksibilnost, kvalitetni materijali, isto kao i visoki standardi pri izradi, garancija su kvalitete. Kuhinje su postale mjesto na kojem se zajednički kuha, razgovara, mjesto gdje se kuju obiteljski planovi i gdje se igraju djeca.

Upravo zbog tih trendova novi dizajn DAN kuhinja svojom otvorenom arhitekturom stapa kuhinju s dnevnim boravkom. Sve više elektroničkih uređaja, integrira se u moderne kuhinje, koristeći na taj način prednosti brzog interneta za spremanje lista za kupovinu, ili pregledavanje recepata.

DanKuchen_kuhinje_po_mjeri_Osijek_Slavonski_brod_Zagreb_o_nama_kuhinja_s_otokom_3

PRIČA O NAMA

Bezbroj Austrijanaca živi ali ne samo s, nego i neposredno od kuhinja DAN. Jer mi proizvodimo isključivo u Gornjoj Austriji i zapošljavamo oko 450 jednako kompetentnih i predanih zaposlenika. Našoj odgovornosti kao važnom poslodavcu i gospodarskom pokretaču za regiju, biti ćemo pravedni kroz održivo upravljanje, stalnu spremnost za ulaganje u najnovije tehnologije i vlastiti centar kompetencija za dizajn i razvoj.

Znatiželju uvijek držimo na laganoj vatri, kako bismo klijente oduševili inovacijama u idejama za kuhinju, planiranjem kuhinja također i tehničkim značajkama za buduće kuhinje. To cijene također i prodajni partneri DAN kuhinja – bilo da u specijaliziranim kuhinjskim studijima ili u trgovini namještaja. To je uravnotežena mješavina više od 50 godina iskustva i razvojna moć okrenuta budućnosti s kojima su DAN Küchen sposobne pretvoriti kuhinjske trendove sutrašnjice u današnje kuhinje iz snova. Kao središte namirnice, kao komunikacijsko središte, kao mjesto susreta za cijelu obitelj i uvijek kao izmjena po mjeri pojedine kuhinjske ideje u dizajnu i ergonomiji.

Beskompromisnim priznanjem za austrijsku vrhunsku kvalitetu DAN Küchen kao stabilna i sigurna marka uživaju krajnje povjerenje – preko više od 50 godina i više od 1 milijuna DAN kupaca.

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Stručnjaci za interijer

DanKuchen_kuhinje_po_mjeri_Osijek_Slavonski_brod_Zagreb_o_nama_kuhinjski_otok

Stručnjaci za interijer

S preko 50 godina tradicije i iskustva, i proizvodnjom od 5000 kuhinja godišnje, DANKüchen je vodeći proizvođač kuhinja u Europi.

DanKuchen_kuhinje_po_mjeri_Osijek_Slavonski_brod_Zagreb_o_nama_kuhinjski_otok_2

Kreativna rješenja

15% više prostora u elementima
Visoki sjaj vidljive stranice
Stabilniji korpus od 18mm
Prošireni spektar dekora kuhinje
Organizatori ladica u wenge/aluminij

Kreativna rješenja

Konzultacije i savjeti

DanKuchen_kuhinje_po_mjeri_Osijek_Slavonski_brod_Zagreb_o_nama_kuhinjski_otok_Silbermod_kuhinja_s_otokom

Konzultacije i savjeti

Naši stručnjaci i dizajneri uvijek su spremni ponuditi Vam vrhunsku uslugu, te kreativna i praktična rješenja.

DanKuchen_kuhinje_po_mjeri_Osijek_Slavonski_brod_Zagreb_o_nama_kuhinjski_otok_Silbermod_kuhinja_s_otokom_logo

Najbolja vrijednost

Kad je riječ o omjeru uloženog i dobivenog, ovdje dobivate najviše! Od kvalitete i vrhunskog dizajna do iznimne izdržljivosti.

Najbolja vrijednost

Garancija rada i kvalitete

DanKuchen_kuhinje_po_mjeri_Osijek_Slavonski_brod_Zagreb_o_nama_kuhinjski_otok_Silbermod_kuhinja_s_otokom_logo_visoki_sjaj

Garancija rada i kvalitete

Vrhunski materijali, i besprijekorna preciznost te posvećenost i najmanjim detaljima garancija su kvalitete DANKüchena.

DanKuchen_kuhinje_po_mjeri_Osijek_Slavonski_brod_Zagreb_o_nama_kuhinjski_otok_Silbermod_kuhinja_s_otokom_logo_kuhinja_visoki_sjaj

Podrška

Možete očekivati podršku naših stručnjaka daleko prije no što je Vaša kuhinja izrađena, ali i nakon što je izgrađena i montirana u Vašem domu.

Podrška

NAŠ TIM

Nebojsa_Malbasic_DanKuchen_kuhinje_po_mjeri

Nebojša Malbašić

Direktor

domagoj_stefan_dankuchen_kuhinje_po_mjeri

Domagoj Štefan

Direktor

Martina Herceg_Dan_Kuchen_kuhinje_po_mjeri

Martina Herceg

Projektant i savjetnik

DanKuchen_kuhinje_po_mjeri_Osijek_Slavonski_brod_Zagreb_o_nama_Mirna

Mirna

Projektant i savjetnik

Želite kuhinju po mjeri iz snova?